KSA POPS GOES LOKAAL!

January 1st at 20:51

KSA POPS GOES LOKAAL!

Corona spaart Poperinge niet en ook de Poperingse handelaars hebben hierdoor een moeilijke periode achter de rug. In normale omstandigheden steunen de handelaars de jeugdbewegingen steeds. Daarom willen wij van KSA Poperinge nu iets terug doen voor hen! 

Concreet zouden we dit doen door middel van een rebuswandeling. Elke handelszaak hangt een rebus aan hun etalage. De deelnemers gaan rond bij deze verschillende handelaars en proberen telkens de rebussen op te lossen. Wie deze rebussen te baas kan, maakt kans op één van de twee mooie prijzen: één POP cadeau van 50 euro en één POP cadeau van 100 euro. Zo kun je samen met je gezin/vrienden/familie een toffe wandeling doen doorheen Poperinge, en je hersenen pijnigen op enkele rebussen. Smijt hierna je oplossingen in de brievenbus bij de KSA, en wie weet win je wel!

Concreet:

Rebuswandeling doorheen Poperinge, met stops bij verschillende handelaars.

Vanaf 1 januari tot en met 31 januari.

Download Hier het formulier om de oplossingen van de rebussen in te vullen.

Smijt hierna je ingevuld formulier in de brievenbus van KSA Pops duinkerkestraat 57,  en wie weet win jij wel één van onze twee Pop.kado’s!Veel succes en bovenal veel plezier toegewenst!

Indien je nog vragen heeft kun je ons bereiken op 0468 41 33 27Inschrijven voor dit evenement is niet nodig! Iedereen is zomaar welkom!