Startdag

Altijd een nieuw avontuur

Zo luidt onze slogan voor onze campagne! Hiermee willen we bereiken dat jongeren niet meer altijd binnen zitten, maar buiten komen, ravotten, spelen en nieuwe dingen ontdekken. Waar zouden ze dit beter kunnen doen dan in de KSA?! Elke week met leeftijdsgenootjes buiten een nieuw avontuur meemaken. Deze keer is het een ridder helpen met het veroveren van het hart van een bevallige jonkvrouw. De andere keer is het boer Jos helpen met zijn koeien die ziek zijn! Of wat dacht je van een eigen pretpark bouwen en onderhouden? Of … U snapt het al, de avonturen zijn eindeloos!

Startdag? Wa ies da?

De startdag is de eerste activiteit van het nieuwe werkjaar. Deze gaat door op 14 September vanaf 14u00 en eindigt om 17u00. Elke jongen die graag zou komen naar de KSA is welkom! Als iemand niet zeker is of KSA wel iets voor hem is, is dit geen probleem. Men kan twee activiteiten meedoen in de KSA komen zonder dat men zich hiervoor meteen hoeft in te schrijven. Als je na twee toffe activiteiten denkt dat KSA wel iets voor jou is, dan kun je je inschrijven voor het hele jaar!

Inschrijven

Inschrijven is mogelijk op 3 manieren:

  1. Ga naar www.ksapops.be/inschrijven en vul daar je gegevens in. Men krijgt daarna een mailtje met een verzoek tot betaling en wat verdere informatie over de KSA-werking.
  2. Op een activiteit zelf kan men zich ook inschrijven. Spreek gewoon een leider aan en zij zullen u verder helpen.
  3. De leiding komt bij het begin van het jaar langs bij alle leden die het jaar ervoor reeds ingeschreven waren. Dit gebeurt normaal in de weken voor de startdag.

Inschrijven voor het volledige jaar kost €30. Dit geld zorgt ervoor dat uw kind verzekerd is op elke KSA-activiteit, inclusief de kampen, en dat de leiding al het materiaal kan voorzien om een leuke namiddag in elkaar te steken. Daarnaast krijgt u ook ons driemaandelijks boekje, de Villa Janine, met informatie over de KSA en wat luchtigere artikels erin.

Rekeningnummer: BE 81 4673 3602 1124 - Naam: KSA Pops - Mededeling: naam+geleding

Tokshop

Zoals elke jeugdbeweging heeft ook de KSA een geheel eigen uniform. Deze bestaat uit een oranje sjaaltje een KSA T-shirt en eventueel een KSA-tok, beter bekend als een KSA-muts. Op de startdag zal de tokshop klaar staan om u te voorzien van een volledige KSA-kit. Naast het uniform zijn er namelijk ook zaklampen, zakmessen, ringmappen en meer te verkrijgen. Op andere KSA-activiteiten kan men steeds een leider aanspreken als men een uniform wenst te kopen.

Als u hier klikt, kunt u ons aanbod bekijken.