Schijt je rijk 2022

Welkom bij de inschrijving voor het evenement van de knapen uit KSA Poperinge, 'schijt je rijk'. Via deze weg kunnen jullie lotjes reserveren om deel te nemen aan onze wedstrijd. Deze actie is volledig ten voordele van het knapenweekend die de leiders graag zouden organiseren voor hun leden.

Indien u deelneemt aan de wedstrijd, maakt u kans om een hoofdprijs van €100,- te winnen.

Hoe verloopt de wedstrijd?
Op 30 april 2022 laten wij ons favoriete zoogdier, een koe, rondlopen op een afgesloten terrein van 400m². Iedereen kan deelnemen aan deze wedstrijd voor een startprijs van 2,5 euro per lot. Vanaf 5 loten is het slechts 2 euro per lot. Dit evenement zal plaatsvinden op het dienstencentrum te Poperinge. Indien u dat wenst, kunt u ook live komen kijken met een bijpassend hapje en drankje (dit van 13u-17u).

Hoe kunt u winnen?
Het terrein is opgedeeld in vakjes van 1m², de plaats waar onze koe zijn behoeft doet, is het winnende vakje. De persoon die het vakje met bijhorende coördinaten heeft aangekocht, wint de hoofdprijs. Het volledige evenement zal maximaal 4u duren. Mocht ons diertje die dag geen zin hebben om zijn behoefte te doen, dan wint het vakje waar hij op dat moment staat met zijn rechter achterpoot.

Hoe kunt u deelnemen?

  • Stap 2:
  • U vult deze google form in en schrijft vervolgens het correcte bedrag over naar het rekeningnummer van Simon Reubrecht: BE70 8335 3893 7825, met als mededeling uw naam en de gekozen vakje(s).
  • Stap 3:
  • Zodra het bedrag is overgeschreven, passen wij het spelbord aan zodat niemand uw gekochte vakje nog kan kiezen. Daarna ontvangt u een officiële bevestigingsmail met uw gereserveerde lotnummer.

Spread the word; maak gerust wat extra reclame bij vrienden en familie zodat we al onze loten kunnen verkopen :).
Let op: Uw inschrijving is pas definitief als wij het juiste geldbedrag hebben ontvangen.


In het bijzonder danken wij graag onze sponsors voor het mede mogelijk maken van dit evenement.