Start nieuwe werkjaar!

Start nieuwe werkjaar!

Terwijl alle kampverhalen reeds verteld zijn, zijn de leiders al bezig met de voorbereiding van het nieuwe werkjaar dat van start gaat op 8 september.

Op 8 september starten we zoals altijd onze activiteit om 14u. Na een korte introductie van alle leiders en een kort toneeltje om het jaarthema voor te stellen begint de activiteit zelf. Om 17u is de startdagactiviteit afgelopen. Daarna worden jullie vriendelijk uitgenodigd voor een drankje en mag iedereen eens rondkijken in ons lokaal.

Normaal gezien zouden de leiders jullie zoon binnenkort komen inschrijven (of ze zijn al langs geweest). Moest dit niet het geval zijn, geef ons gerust een seintje en we komen zeker langs.

Het lidgeld bedraagt €30 voor een volledig werkjaar. Dit gaat bijna volledig naar verzekering moest er iets gebeuren. Via de ziekenfondsen kan je het lidgeld voor een groot deel terugkrijgen. Dergelijke formulieren kan je terugvinden op onze site (www.ksapops.be/info) of op de site van het ziekenfonds. Voor mensen die daar recht op hebben is er ook de mogelijkheid tot een gedeeltelijke terugbetaling via het OCMW (meer info bij het OCMW zelf).

Tot op 8 september!!