Startdag 2019

Startdag in zicht!

Zaterdag 14 september opent KSA Pops Poperinge niet alleen opnieuw de deuren voor zijn enthousiaste trotse KSA’ers maar ook voor een heleboel nieuwe gezichten. Vanaf 14 uur zijn alle jongens vanaf 6 jaar welkom om deze leuke namiddag te beleven.

De plaats van afspraak is bij ons eigen lokaal in de Duinkerkestraat aan de overkant van de Colruyt. Omdat het de allereerste activiteit van het werkjaar is zal deze uitsluitend duren tot 17 uur. Nadien kunnen mama’s en papa’s komen genieten van een gezellige babbel met de leiding, een drankje nuttigen en een rondleiding krijgen tijdens een openlokaalmoment.

Nieuwe gezichten hoeven zich niet direct in te schrijven. Zoonlief mag twee keer gratis komen proberen maar na het afzetten van jullie kleine spruit hadden we graag enkel contactgegevens verkregen. Vanaf de derde keer willen we graag een bevestiging hebben of de keuze al dan niet gemaakt is om te blijven in de KSA. Voor inschrijvingen kun je de dag zelf nog terecht bij de infostand.

Mocht je graag nog eens een persoonlijke babbel hebben met de leiding dan kan dat! Op dit moment zijn alle leiders druk bezig om van deur tot deur te gaan en kennis te maken met (nieuwe) ouders en leden. Wil je graag dat ze bij jou eens langskomen of zijn ze jou misschien vergeten? Geef dan gerust een seintje via de facebookpagina van KSA Pops of stuur gerust een mailtje naar hoofdleidingksapops@gmail.com.

Wij hopen alvast om jullie zo voltallig mogelijk aanwezig te zien op deze leuke dag! Tot zaterdag!