schijt je rijk 2023

April 29th at 13:30

Welkom bij het evenement ‘schijt je rijk’ georganiseerd door de knapen van KSA Pops. Deze actie is volledig ten voordele van het knapenweekend die de leiders graag zouden organiseren voor hun leden.

Indien u deelneemt aan de wedstrijd, maakt  u kans om een hoofdprijs van 100 euro te winnen. Wat?

Op 29 april 2022 laten wij ons favoriete zoogdier, een koe, rondlopen op een afgesloten terrein van 700m². Iedereen kan deelnemen aan deze wedstrijd voor een startprijs van 2,5 euro per lot. Vanaf 5 loten is het slechts 2 euro per lot. Dit evenement zal plaatsvinden op het dienstencentrum te Poperinge. Indien u dat wenst, kunt u ook live komen kijken met een bijpassend hapje en drankje (dit van 13u-16u30). Er zal ook kinderanimatie voorzien worden.

Hoe kunt u winnen?

Het terrein is opgedeeld in vakjes van 1m², de plaats waar onze koe zijn behoeft doet, is het winnende vakje. De persoon die het vakje met bijhorende coördinaten heeft aangekocht, wint de hoofdprijs. Het volledige evenement zal maximaal 4u duren. Mocht ons diertje die dag geen zin hebben om zijn behoefte te doen, dan wint het vakje waar hij op dat moment staat met zijn rechter achterpoot.

Hoe kunt u deelnemen?

Stap 1:

U kiest een coördinaat dat nog niet verkocht is op ons digitaal spelbord https://docs.google.com/spreadsheets/d/1z98zZwCMLN9EgRRM5kGU4VCElt_8y5nyuK_BMqWhWCI/edit#gid=0 

Stap 2:

Je kan uw lotjes aankopen via volgende link: https://forms.gle/nhPz2kERYwvaH9Zi7  en schrijf vervolgens het correcte bedrag over naar het rekeningnummer van Simon Reubrecht: BE70 8335 3893 7825, met als mededeling uw naam en de gekozen vakje(s).

Stap 3:

Zodra het bedrag is overgeschreven, passen wij het spelbord aan zodat niemand uw gekochte vakje nog kan kiezen.  Spread the word; maak gerust wat extra reclame bij vrienden en familie zodat we al onze loten kunnen verkopen.

Let op: Uw inschrijving is pas definitief als wij het juiste geldbedrag hebben ontvangen.

Inschrijven voor dit evenement is niet nodig! Iedereen is zomaar welkom!