Zomerkamp

Zomerkamp 2021: Voeren

Disclaimer
Het is mogelijk dat bepaalde info op deze flyer veranderd. Regels die ons opggelegd worden door de overheid kunnen aangepast worden mochten de Coronacijfers door de maanden heen opnieuw stijgen. Zodra er aanpassingen gebeuren in onze planning, wordt dit tijdig gecommuniceerd via de Facebookgroep ‘Info KSA Pops-groep’. Hou deze dus zeker in de gaten.

Kampthema/hoofdleiderpraat
Dag iedereen, hier zijn we dan met de kleinste versie van de Villa Janine ooit, dit is tevens de laatste editie van het werkjaar. Ondanks de Coronamaatregelen is de tijd toch voorbijgevlogen. De leiders zijn momenteel volop bezig met de voorbereiding van het zomerkamp en proberen daar zoals gewoonlijk een topeditie van te maken. Zoals de regering het voorlopig beloofde, mogen we met de volledige groep in één grote bubbel op kamp vertrekken. We hopen net zoals jullie dat deze belofte standhoudt.

Het thema dit jaar is ‘reis door de tijd’. Samen zullen we meemaken hoe de dino’s miljoenen jaren geleden onze planeet overheersten, hoe de marsmannetjes eruit zullen zien in de toekomst en alles wat daartussen ooit gebeurde, of zal gebeuren.
Ben jij ook zo benieuwd naar deze zotte avonturen? Ga dan zeker mee met ons op kamp naar Voeren!

Wat zit er in de valies
Dit vind je op de villa janine dat u kreeg bij de inschrijving.

Adres kampplaats
Veurserveld 8 - 3790
Sint-Martens-Voeren

Vertrek en aankomsttijden
Jonghernieuwers
De jonghernieuwers vertrekken op 7 augustus met de fiets. Ze krijgen later nog meer info via hun leiders.

Piepers, Jongknapen en Knapen
Op 11/08/2021 spreken we stipt af om 7u50 aan het station van Poperinge. Wees op tijd want een trein wacht immers niet.

Kabouters
De kabouters vertrekken een paar dagen later op 14/0821 en worden tevens om 7u50 aan het station verwacht.

20/08/2021 keren we allemaal terug naar huis met de trein. Rond 18u komen we terug aan in Poperinge, Mocht het uur veranderen dan zullen we dit tijdig meedelen.

Kampwake
Op 9/08 is het kampwake om 19u30. Op dat moment brengt iedereen zijn volledig gepakte valies naar het KSA-gebouw in de Duinkerkestraat. Daar wordt hij alvast in de vrachtwagen geladen om de volgende dag te vertrekken naar Voeren.

Vragen of problemen?

Bij verdere vragen of problemen kunt u steeds terecht bij de leiding of kampleider. Aarzel dus niet om een belletje te wagen.
Hopelijk zomert het voldoende op ons kamp en kunnen we vertrekken met een grote bende enthousiaste KSA’ers die hongeren naar een tof kamp.