Zomerkamp

Zomerkamp 2023: Oudsbergen


Kampthema/hoofdleiderpraat

We zijn opnieuw aan het einde van een fantastisch werkjaar aangekomen. De voorbije weken speelden we allerlei toffe activiteiten. Er stond ook iets nieuw op het programma voor zowel de leden als voor ons, de leiding. De ‘vreemde leiderdag’, een dag waarbij de ganse leidingsbende wordt omgegooid en iedere groep voor één dag andere leiders hebben. Dit viel voor zowel de leden als bij de leiding heel goed in de smaak en is dus zeker voor herhaling vatbaar.

Het einde van een werkjaar betekent ook verlangen naar een supertof en welverdiend zomerkamp. Dit vindt plaats in Oudsbergen van 12 tot en met 21 augustus. Het thema voor dit kamp is Toy Story. We laten ons meeslepen in een hels avontuur samen met Buzz Lightyear en Cowboy Woody. Meer informatie omtrent het zomerkamp is te lezen in deze editie van de ‘Villa Janine’.


Wat zit er in de valies
Dit vind je in de Villa Jannine, maar hier zijn ze toch nog eens.

- Sleur geen onnodige bagage mee (bv. mooie kledij, duur horloge, …)

- Probeer zoveel mogelijk te “naamtekenen”, ook de valies zelf, stop eventueel een briefje in de bagage met de inhoud van de valies.

- Zalf tegen muggen en voor muggenbeten kan heel handig zijn

- Identiteitskaart (kopie mag ook) of vervangend bewijs worden bezorgd aan de leiding bij aankomst aan het station.

- Enkele plastic zakken om de vuile was in op te bergen.

- We vragen aan iedereen om een stevige drinkfles of –bus mee te nemen zodat we niet allemaal van dezelfde kan hoeven te drinken. + naamtekenen!

- Speel kledij

- Uniform (sjaal en KSA T-shirt, misschien KSA-trui en muts)

- Broeken

- Stevige jas

- Muts

- T-shirts (liever te veel dan te weinig)

- Ondergoed en sokken

- Regenkledij (kw)

- Enkele warme truien (’s avonds kan het fris zijn)

- Zakdoeken

- Stevige wandelschoenen of sportschoenen


Adres kampplaats

Duinenstraat 5,

3660 Oudsbergen


Vertrek en aankomsttijden

Piepers, Jongknapen en Knapen worden zaterdagmorgen (12/08) om 7u45 verwacht aan het station in Poperinge. De kabouters vertrekken pas op 15 augustus, ook zij worden om 7u45  aan het station in Poperinge verwacht.

De jonghernieuwers vertrekken 9 augustus al met de fiets richting Oudsbergen.


Kampwake

Op kamp hebben we heel wat materiaal nodig, daarom schakelen we een vrachtwagen in die ons materiaal en de valiezen naar de kampplaats brengt. Op 10 augustus verwachten we alle valiezen om 19u bij ons aan het KSA-gebouw. Daar wordt alles ingeladen en kunnen jullie al genieten van een eerste sketch van ons toneel.

Vragen of problemen?

Bij verdere vragen kan je ons steeds bereiken via dit e-mailadres: hoofdleidingksapops@gmail.com